3η Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας

3η Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας

Στην PressiousArvanitidis, κάποιες από τις πιο βασικές μας προτεραιότητες είναι το να εξυπηρετούμε στον υψηλότερο και πιο ικανοποιητικό βαθμό τους πελάτες μας και φυσικά να εκτυπώνουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η μεγαλύτερή μας δύναμη όμως, η υπερηφάνεια μας, αυτό που μας δίνει την υψηλότερη αξία και είναι η πιο σημαντική μας προτεραιότητα, είναι σίγουρα οι άνθρωποί μας. Οι άνθρωποι, οι οποίοι συντελούν καθημερινά στο να εκτυπώνουν οι πολύτιμοι συνεργάτες μας ό,τι έχουν στο μυαλό τους.
Για να τιμήσουμε τους ανθρώπους μας, λοιπόν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώσαμε την Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας, με αφορμή την ομώνυμη Παγκόσμια Ημέρα στις 28 Απριλίου. Την εβδομάδα αυτή καθημερινά πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις σε όλο το δυναμικό της εταιρείας και ως θεματολογία τους έχουν την ασφάλεια και υγεία στον χώρο εργασίας, δηλαδή στο εργοστάσιο και έδρα της PressiousArvanitidis, στο Ύπατο Βοιωτίας αλλά και στο Χαλάνδρι, στο υποκατάστημά μας.
Οι φετινές θεματολογίες των φετινών εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του συνεργάτη μας ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ, αφορούν:

  • Την Παροχή Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ, heimlich, θέση ανάνηψης),
  • Την Ασφάλεια Εργασίας στην Παραγωγική Διαδικασία (εκτυπωτικές μηχανές, πλαστικοποίηση, κοπτικό, φωτογραφία μηχανημάτων),
  • Την Προαγωγή Υγείας & Ευεξίας,
  • Την Πυρασφάλεια-Πυροπροστασία,
  • Την Πρόληψη μυοσκελετικών παθήσεων κ.α.

Πρώτη φορά φέτος προσκαλέσαμε στις εκπαιδεύσεις αυτές και τους προμηθευτές και υπεργολάβους μας που συνεργάζονται μαζί μας άμεσα, άρρηκτα και καθημερινά έως την παραγωγή τελικών προϊόντων, καθώς για εμάς είναι εξαιρετικά σημαντική και η δική τους ασφάλεια και υγεία.
Για την PressiousArvanitidis η Υγεία και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας σημαίνει πολύ περισσότερα από δύο λέξεις. Σημαίνει προτεραιότητα!
Η εταιρεία μας είναι υπερήφανη για την συγκεκριμένη δράση, μα πάνω απ’ όλα, είναι υπερήφανη για τους ανθρώπους της!

Share